Råd og vejledning

GODE RÅD TIL DIN REJSESIKKERHED

Der er altid noget, du kan gøre, for at forøge din sikkerhed på rejsen. På vores kurser lærer du at gøre dig de rette overvejelser forud for rejsen. Du bliver i stand til at se din situation med sikkerhedsmæssige briller, undgå kritiske situationer og handle, hvis de opstår. 


På denne side finder du artikler med gode råd og vejledning til din rejsesikkerhed, skrevet af vores erfarne konsulentteam. 

DIGITAL REJSESIKKERHED


Hvordan beskytter du bedst dine digitale devices på rejsen? Læs vores gode råd til, hvad du bør gøre før, under og efter rejsen for at beskytte dig selv mod cyberkriminalitet, spionage og lignende. 

GUIDE TIL REJSEAPOTEK


Er der langt til nærmeste apotek, er det en god ide at have sit eget lille rejseapotek. Så har du også velkendte navne, produkter og indlægssedler, du kan læse. Her har du vores bud på dit eget lille rejseapotek.

KONSULÆR BISTAND


Hvilken støtte kan du forvente fra de danske ambassader ude i verden i nødsituationer og ved kritiske hændelser. Ikke så meget som mange tror! 

REJSE OG CORONA


Coronasituationen af sat sit præg på verden. Hvad skal man være opmærksom på, når man rejser ud i en coronaverden? Læs vores tips og tricks til at rejse i en coronaverden.

HVAD ER HEAT?


Flere og flere virksomheder og organisationer sender deres medarbejdere på HEAT-kursus før de må rejse ud i verden. Men hvad er et HEAT-kursus og hvad skal man være opmærksom på, når vælger et kursus? 

DUTY OF CARE


Hvad bør ledelsen være opmærksom på, når de sender deres medarbejdere ud i verden? Her er et par af de vigtigste råd, vi kan give til organisationer, hvis medarbejdere rejser til fjerntliggende lande og områder.

UNGDOMSREJSER


At rejse er at leve - og lære. Det er en rigtig god ide at tage ud og opleve verden, når man er ung. Med få forholdsregler kan man øge sin tryghed og sikkerhed markant.  

KOM PÅ KURSUS


Vi holder kurser for alle risikoniveauer og alle kategorier af mennesker, der rejser ud i verden. Vi har stort fokus på læring og adfærd, hvilket betyderd, at vores kurser gør en forskel i tryghed og reel sikkerhed.

unsplash